Smart Built Environment har öppnat sin tredje utlysning

I onsdags öppnade det strategiska innovationsprogrammet Smart Built Environment sin 3:e utlysning. I potten finns 7,7 miljoner för smartare samhällsbyggande med digitala innovationer. Med utlysningen vill de stimulera till innovativa digitala lösningar och nya tankebanor inom såväl industriella processer som inom offentlig verksamhet och myndighetsprocesser. Utlysningen stänger den 4 april.

Utlysningen riktar sig till konsortier av företag, offentlig verksamhet, universitet och högskolor samt institut. Minst en projektpart ska komma från näringslivet eller offentlig verksamhet.

Fullständig utlysningstext finns på Formas webbplats http://www.formas.se/sv/finansiering/utlysningar/strategiska-innovationsprogrammet-smart-built-environment-utlysning-3-digitalt-samhallsbyggande-med-innovationskraft.

Smart Built Environments programchef Amy Rader Olsson svarar gärna på frågor om utlysningens inriktning, innehåll etc. Telefon: 070-036 57 37 och E-post: amy.rader.olsson@iqs.se