East Sweden Hack 8-10 september

Den 8 – 10 september hålls East Sweden Hack i Vallastaden i Linköping. East Sweden Hack är en innovationstävling där lagen får nyttja öppna data från 11 olika företag och skapa en IoT-lösning. Tävlingen anordnas en gång per år och i år är femte gången det går av stapeln. På plats finns ett 40-tal spännande företag i teknikens framkant som partners och sponsorer. Tävlingen riktar sig till alla som vill vara med i en inspirerande miljö med andra kreativa människor – studenter som anställda, sedan förra året är detta också en internationell tävling. Antingen kan man vara med och tävla eller bara besöka evenemanget under helgen. East Sweden Hack är en av Sveriges bästa programmeringstävlingar som välkomnar dig oavsett om du har erfarenhet av programmering eller ej, det viktigaste är att du är nyfiken eller bara vill prova något nytt.

 

Läs mer på http://www.eastswedenhack.se