Agneta Ekholm ny administrativ koordinator

Agneta Ekholm.

Sedan 16 april 2018 är Agneta Ekholm ny administrativ koordinator för IoT Sverige. Hon kommer senast från forskargruppen farmakometri, institutionen för farmaceutisk biovetenskap vid Uppsala universitet, där hon arbetade som administrativ assistent och hon var tidigare anställd som informatör vid Sveriges Lantbruksuniversitet, institutionen för Stad och Land. Agneta är utbildad till jurist vid Uppsala universitet och också systemadministratör utbildad vid Wallininstitutet, Borlänge.

“Jag tycker att uppdraget som IoT Sverige har är både spännande och intressant, och tror att vi på programkontoret genom de projekt vi finansierar kan visa och sprida hur IoT på ett ekonomiskt försvarbart, relativt enkelt och smart sätt kan lösa problem inom, och även bidra till digitaliseringen av den offentliga sektorn.”