Götapriset 2019

Har du och dina kollegor genomfört Sveriges bästa utvecklingsprojekt?

Den svenska välfärden måste hela tiden utvecklas i takt med förändrade utmaningar och nya möjligheter. Digitalisering, innovationer och nya idéer som skapar hållbara lösningar för hållbara liv i hållbara samhällen, är en förutsättning för att vi även i framtiden ska kunna erbjuda en välfärd i världsklass. Ett smartare samhälle för alla, helt enkelt.

I samarbete med Kvalitetsmässan uppmärksammar IoT Sverige GötaPriset 2019.

GötaPriset är öppet för alla – offentliga, privata eller idéburna utförare. Det kan vara stora och övergripande utvecklingsprojekt eller vardagsförbättringar. Det viktiga är att projektet kan utveckla den gemensamma välfärden.

Vinnaren får 100 000 kronor och kommer att uppmärksammas för arbetet både inom och utanför din organisation och din verksamhet kan utvecklas. Erfarenheterna kan spridas och bidra till en bättre offentlig verksamhet.

Läs mer om hur man deltar och bedömningskriterierna på GötaPrisets webbplats.
Senaste anmälningsdag är 13 december 2018.