Addiva AB

Addiva är ett företag som står för innovationskraft, kvalitet och kreativitet. Sedan 2006 erbjuder vi våra kunder högkvalitativa tjänster inom teknik, management och produktförvaltning. Detta levererar vi i form av helhetsåtaganden, konsult- och förvaltningstjänster. Idag är vi ca 100 anställda och har vårt säte i Mälardalen.

 Vårt mål är att förverkliga våra kunders idéer med hjälp av teknisk innovationskraft, sunt affärstänk och ett hållbart synsätt till vår omgivning. Genom att erbjuda hög teknisk kompetens, sunda affärer och hög kvalitet i tid säkerställer vi ökad lönsamhet för våra kunder och våra kunders kunder.

Vi är ett starkt och växande team av professionella och entusiastiska systemarkitekter, forskare, industridesigners, utvecklare, affärsanalytiker, managementkonsulter, innovatörer, projektledare, mfl, som brinner för teknik och affärer.

Addiva driver ett affärsnätverk, Addiva Ekosystem, som består av både konsult– och produktbolag. Med hjälp av medlemmar i ekosystemet och våra partners kan vi mångdubbla vår leveransförmåga om det skulle krävas.

Addiva 2

 


Kontakt 

Dag Lindahl, Chef Teknisk Systemutv. | E-post: dag.lindahl@addiva.se

Telefon: 073-610 22 60 | Hemsida: www.addiva.se

Kommentera