Aptilo Networks

Aptilo Service Management Platform ™ (SMP) har möjliggjort anslutning av ”things” över trådlösa IP -baserade nät i över 15 år. Genom denna erfarenhet har Aptilo Networks byggt en solid grund för att leverera en mångfald av viktiga funktioner för olika vertikala Internet Of Things (IoT) tillämpningar. 
 
Aptilo IoT Platform lämpar sig speciellt bra för aktörer som vill leverera en Cloud-baserad IoT Platform till många olika aktörer. Aptilo IoT Platform erbjuder nämligen ett horisontellt lager av återanvändbar funktionalitet oavsett vertikal tillämpning. Oavsett om kunden använder vår platform för egen del eller för att sälja IoT tjänster till andra, blir fördelarna uppenbara vad gäller kostnadsbesparing i själva framtagandet av tillämpningar och det fortsatta underhållet av dessa. Dessutom förkortas ”time-to-market” genom att befintlig funktionalitet i plattformen enkelt kan återanvändas.

 

Aptilo IoT Platform är en skalbar och mycket flexibel s k middleware som erbjuder vital funktionalitet i IoT flödet mellan lagret av sensorer och nätverkslagret dit sensorerna är anslutna och vidare mot t ex interna affärssystem eller externa system för utbyte av data.  Provisionering, device management och säkerhet, stöd för analysering av data, datainsamling (”big data”), policy och reglerhantering, rapporter och support av en mångfald av olika API för integration mot befintliga system är exempel på funktionalitet i Aptilo IoT Platform.

 

Om Aptilo Networks
Sedan dess att Aptilo grundades  2001 har vi utvecklat  Aptilos Service Management Platform för managering och hantering av data i trådlösa nät. Genom vårt huvudkontor i Stockholm och regionala huvudkontor i Dallas-USA, Kuala Lumpur-Malaysia och Dubai samt ett omfattande globalt partnernätverk har vi levererat våra produkter och tjänster till kunder i över 70 länder.  Aptilo har under åren vunnit en rad prestigefyllda  priser, alltifrån GuldMobilen till Red Herring Global 100 .

 

Kontakta oss gärna för att diskutera hur vi kan hjälpa er förverkliga era IoT planer alternativt vidareutveckla en redan befintlig IoT tillämpning.

 


Kontakt 

Jan Sjönell | E-post: jan.sjonell@aptilo.com 

Telefon: +46 733 682682 | Hemsida: www.aptilo.com