TalkPool AB

 

talkpool1

TalkPool AB jobbar med att möjliggöra att saker som sensorer, maskiner och mätare kopplas upp på Internet. Det vill säga sakernas internet eller Internet of Things (IoT).

talkpool1

TalkPool möjliggör ekosystemet för IoT genom att erbjuda professionella tjänster och lösningar för sakernas Internet och den framväxande moln-infrastrukturen. TalkPool levererar ett omfattande sortiment av nätdesign, konstruktion, genom-förande och managed services design för världens främsta teleoperatörer, systemleverantörer och huvudleverantörer. När TalkPool hjälper industriella kunder att koppla upp sina produkter exempel pumpar, elmätare, medicinburkar till internet, så att de kan erbjuda bättre tjänster till sina kunder genom att de har realtidsinformation från sina produkter. Kunden sparar därmed fördyrande reparation/garanti åtgärder samt får en fördel av att hjälpa till innan det blir ett stopp. TalkPool har kärnkompetenser telekom, radio och säkerhet samt stor geografisk global täckning. Därför har vi i dagsläget ett försprång där annars många vertikal-specifika integratörer finns inom exempelvis mätteknik för värme och vatten, larmsystem, och leverantör av installation och service.
TalkPool AB, ett intressebolag till Nasdaq-noterade TalkPool AG, som är en möjliggörare för IoT-ekosystem samt telekomnätverksspecialister vars kundbas inkluderar nätverksoperatörer och industrikunder.

TalkPool AB, Kungsgatan 34, SE-411 19, Göteborg, Sweden

 


Kontakt 

Stefan Lindgren | E-post: stefan.lindgren@talkpool.com

Telefon: 0760 075 066 | Hemsida: www.talkpool.com