Gå till innehåll
IoT Forum
Kongress
Matchmaking
Nätverkande
Om 108 dagar
4 nov 2024-7 nov 2024
kl: 08:00 - 18:00

Följ med IoT Sverige till SCEWC i Barcelona 2024

Smart City Expo World Congress
Kontakt

IoT Sverige åker med en delegation till Smart City Expo World Congress i Barcelona 5–7 november. Vi deltar även på Business Forum 4 november. Är du intresserad att följa med? 

Smart City Expo i Barcelona är en av världens största smart stad-mässor med över 25 000 deltagare. En mötesplats där du kan hämta inspiration från världens städer och dela kunskap och utbyta erfarenheter med andra. Nu öppnar vi upp vår intresseanmälan att följa med IoT Sveriges delegation till Barcelona.

Bli en i gänget – få tillgång till nätverk

Vi välkomnar aktörer från såväl offentlig sektor till näringsliv som deltar/deltagit i något IoT Sverige-projekt. IoT Sverige kommer att ha en egen monter i den Nordiska paviljongen som du får tillgång till. Du blir en i gänget och vi kan lova att du kommer att komma hem med en stor portion inspiration och nya insikter. För att inte tala om ett utökat kontaktnät.

Monter Smart City Expo
IoT Sveriges monter på Smart City Expo 2022.

Seminarier, montersnack och nätverkande

Målet med delegationen är att svenska aktörer ska få möjlighet att profilera sig internationellt, att lära från andra och även dela med sig av erfarenheter. Den 4 november arrangeras Business Forum 2024, en arena och mötesplats där seminarier, paneldiskussioner och nätverkande står i fokus. Förra året deltog IoT Sverige i ett samarrangemang med Nederländska aktörer kring smart stad. Läs gärna denna artikel från eventet: I städerna finns både problemen och lösningarna.

Smart City Expo World Congress äger rum 5-7 november. Lyssna gärna på vårt specialavsnitt från mässan: Podcast från Smart City Barcelona 2023.

Det här får du som deltar

IoT Sverige står för kostnaderna runt själva paviljongen och montern, och vi anordnar nätverksträffar.

  • Du får tillgång till internationella kontakter och erfarenhetsutbyte.
  • Du får möjlighet att marknadsföra ditt projekt på en internationell arena.
  • Du stärker ditt nätverk.
  • Du har tillgång till mötesplats i direkt närhet till vår monter.
  • Rabatterat inträde.

Detaljerat upplägg kommer i god tid innan evenemanget. Delegationsdeltagare står själva för resa, kost och logi samt inträde till mässan.

Läs mer på Smart City Expo World Congress

Gör en intresseanmälan (inte bindande)

Fyll i vår intresseanmälan via länken nedan. Intresseanmälan är inte bindande. Ett detaljerat erbjudande och program kommer att presenteras på denna sida. 

Gör en intresseanmälan

Smart City Business Forum
Smart City Business Forum.
Nordiska och baltiska paviljongen.
Smart City Expo World Congress
Smart City Expo World Congress.

Smart City Expo Barcelona logotyp

 

Fler aktiviteter