Gå till innehåll
Företagsevent
Nätverkande
10 mar 2023
kl: 09:00 - 17:00

Företagsträff i Skellefteå – möt IoT Sverige och Business Sweden

Norden foto Adobe Stock

Under 2023 kommer vi tillsammans med Business Sweden och andra experter att resa runt i Sverige för att träffa några av de 200 företag som någon gång under de drygt nio år som IoT Sverige funnits har fått stöd av oss.

Vi vill träffa de bolag som har planer på att ta steget ut i världen, eller vill förstärka sitt redan pågående internationaliseringsarbete.

Rådgivning och nätverkande

Vi erbjuder dig och ditt företag en träff med vårt team där vi ägnar oss åt era planer och hur vi bäst kan hjälpa till. Hjälpen handlar framförallt om marknadsföring, synlighet, tillgång till våra stora nätverk med exempelvis kontor på 40-tal platser runt om i världen. Vi erbjuder också rådgivning på olika sätt. Ett exempel är Business Swedens Leapprogram som vi kan berätta mer om när vi ses.

Vi ses i Skellefteå – eller på någon annan plats

Mötet är helt kostnadsfritt förutom den tid och eventuella egna utlägg ni har. Vi ser gärna att mötet är fysiskt. Det finns inget som slår personliga möten. Så om du finns i Skellefteå-regionen och vill erövra världen, tveka inte utan anmäl dig och ditt team nedan. Om du känner dig sugen på att träffa oss men inte har möjlighet att resa till Skellefteå så anmäl ditt intresse ändå. Vi kommer att erbjuda fler platser för träffar runt om i Sverige efter behov under detta år. Anmäl dig via länken nedan.

Vi kommer även att åka till:

Kontakt
Magnus Fransson

Magnus Fransson

Internationaliseringsansvarig, IoT Sverige

magnus.fransson@sust.se
Niklas Grybe

Niklas Grybe

Business Sweden

niklas.grybe@business-sweden.se

Fler aktiviteter