Gå till innehåll
IoT Forum
Nätverkande
6 sep 2023
kl: 13:00 - 15:00

Informationsmöte om deltagande på Smart City Expo 6-9 nov

Barcelona foto Adobe Stock

Tag chansen att delta som en del av team IoT Sverige på Smart City Expo i Barcelona 6-9 november 2023. Välkommen på ett första informationsmöte.

IoT Sverige kommer även detta år att delta på den årliga Smart City Expo World Congress i Barcelona. En plats där världens ledande aktörer från städer, näringsliv och forskning möts för att tillsammans driva på utvecklingen mot attraktiva hållbara städer och samhällen.

Samarbete med Business Sweden

IoT Sverige har bokat en stor monter på den nordiska/baltiska paviljongen där vi tillsammans med vår samarbetspartner Business Sweden och våra projekt vill visa vad vi kan åstadkomma.

Även detta år vill vi fortsätta att lyfta fram vårt kunnande och vår praktiska erfarenhet av att skapa globala hållbara lösningar på samhälleliga utmaningar inom olika områden med hjälp av IoT, där standardisering och interoperabilitet är nyckelområden.

Preliminär agenda

  • Välkommen 
  • Introduktion av Smart City Expo och samverkan med Business Sweden
  • IoT Sveriges monter
  • Budskap och kontakter
  • Praktiska detaljer 
  • Frågor

Anmälan till informationsmötet 6 sept

Anmäl dig genom att skicka ett mail till Magnus Fransson med rubriken ”Informationsmöte om Smart City Expo 6 sept”, internationaliseringsansvarig på IoT Sverige; magnus.fransson@sust.se 

Intresseanmälan

Om du är intresserad av att följa med IoT Sverige till Smart City Expo 2023 så vill vi att du gör en intresseanmälan (senast 30 september) 

Till intresseanmälan (via Uppsala universitets anmälningsformulär)

Smart City Expo Barcelona logotyp

 

 

Kontakt
Magnus Fransson

Magnus Fransson

Internationaliseringsansvarig

magnus.fransson@sust.se+46 (0)76 339 17 27

Fler aktiviteter