Gå till innehåll
IoT Forum
Online
Seminarium
2 jun 2023
kl: 09:00 - 15:00

Mötesplats smart stad – Innovationszon Hornsgatan

Hornsgatan foto Adobe Stock

Detta möte har redan ägt rum. Du kan titta på mötet i efterhand genom att klicka på länkarna nedan:

Vill du ställa en fråga till panelen?

Tyvärr erbjuder sändningsverktyget ingen chatt- eller Q&A-funktion. Om du vill ställa frågor under seminariet vänligen maila din fråga till frida.kempe@iotsverige.se.

Om projektet Innovationszon Hornsgatan

Innovationszon Hornsgatan är ett projekt som samlar in realtidsdata om trafik, framkomlighet, klimat och säkerhet längs Hornsgatan i Stockholm. Syftet med projektet är att smartare kunna analysera den insamlade datan och optimera teknik som bland annat bidrar till att på ett säkert sätt effektivisera trafikflödet samt minska giftiga utsläpp och trafikbuller.

Nu bjuder IoT Sverige och Stockholms stads Mötesplats Smart stad in till en seminariedag där projektets aktörer delar med sig av erfarenheter och insikter de fått under projektets gång.

Två olika pass – välj ett eller båda

Seminariedagen som sänds digitalt delas upp i två delar – en på förmiddagen och en på eftermiddagen. Välj att delta i ett av passen eller båda två.

Förmiddagspass 

Den första delen handlar om vilka kostnader och kompetenser som behövs i en Smart stad samt vilka förutsättningar som krävs för att driva ett konkret IoT-projekt. Delta här: https://live.mediaflow.com/58CCKXKUQ0 

Eftermiddagspass

Den andra delen fokuserar på nyttan och möjligheterna en datadriven stad erbjuder. Vad kan man få ut av realtidsdata och hur kan den vara till nytta? Kan realtidsdata hjälpa oss hantera klimat- och framkomlighetsutmaningar? Delta här: https://live.mediaflow.com/58CC7XRU21

Kontakt
Frida Kempe

Frida Kempe

Projektkoordinator

frida.kempe@iotsverige.se

Program

2 jun 2023, kl: 09:00 - 15:00

Fler aktiviteter