Gå till innehåll
Kongress
Nätverkande
14 nov 2022-17 nov 2022
kl: 09:00 - 17:00

Smart City World Expo i Barcelona

Barcelona smart city expo

IoT Sverige finns på plats i Barcelona med en egen monter i Nordiska paviljongen på Smart City World Expo. 

Smart City World Expo är en plats där städer och teknologi möts och där man kan diskutera och mötas kring hur vi ska hantera den snabbt växande befolkningsmängden och urbanisering och landsbygd – allt för att hitta klimatsmarta sätt att leva nu och i framtiden.

Nu kan DITT projekt hänga med IoT Sverige till Barcelona den 14–17 november genom ett unikt erbjudande som IoT Sverige har till alla sina projekt och projektägare.

Du kommer att kunna köpa din entrébiljett till rabatterat pris genom IoT Sverige. Genom att vara en del i vår delegation får du tillgång till information och tips om hur du kan delta i mässan men också många tillfällen till nätverkande över gränserna både inom och utom Norden. Här kan du läsa mer om den nordiska paviljongen.

Köp dina mässbiljetter – registrera dig här

Mässbiljetterna genom Cleantech Scandinavia  kostar 11 000 kr per person och ger access till mässan men också vissa specifika event för den nordiska paviljongen. Den 14 november hålls ett Smart City Business Forum som du också blir inbjuden till och själva mässan hålls 15–17 november.

Via denna länk kan du köpa mässbiljett och registrera dig 

Frågor

Sugen på att hänga med oss? Om du har frågor går det bra att kontakta IoT Sveriges internationaliseringsansvarige

Nicolai Slotte, nicolai.slotte@sust.se 
+46(0) 70 492 50 12.

 

Fler aktiviteter