Ny tjänst: Projektkoordinator med kompetens inom kommunikation

22 apr 2022·0 minuters läsning
Dela:
Ny tjänst: Projektkoordinator med kompetens inom kommunikation

Projektkoordinator med kompetens inom kommunikation

Vi på IoT Sverige söker tillsammans med Uppsala universitet Samverkan (UUS) nu en projektkoordinator med känsla för kommunikation. 

I rollen som projektkoordinator för UUS kommer du att ansvara för samordning och kommunikation av aktiviteter inom flera av enhetens projekt och initiativ, inklusive planera och arrangera möten och events. Mycket av arbetet handlar om att ha löpande kontakt med forskare, företag och deltagare i de olika projekten och eventen. Din roll blir att säkerställa att rätt information kommer till rätt person till rätt tid och i lämpligt format, bemöta människor och följa upp kontakter. Du ska kunna ta fram inbjudningar och kortare texter för presentationer och webben, publicera material på webb och i sociala medier, administrera anmälningar och bokningar, samt kunna hantera löpande frågor i kontakt med våra samverkansparter. Du blir en viktig spindel i samverkansnätet och avstämning med dina kollegor sker löpande. Kollegorna ska också självklart användas både för stöd och som bollplank i ditt arbete.

Du kommer initialt att på ca 50% arbeta specifikt med programkontoret för IoT Sverige. Det är ett nationellt strategiskt innovationsprogram (SIP) med fokus på att öka användningen av IoT-lösningar (Internet of Things, sakernas internet) i offentlig sektor. Programkontoret driver den operativa verksamheten, tex tar fram utlysningar och finansierar innovationsprojekt via Vinnova, stöttar och följer upp de finansierade projekten, samt bidrar till erfarenhetsutbyte och nätverkande mellan projekten samt mellan projekten och externa aktörer. Programkontoret består idag av sex medarbetare varav fem är anställda vid UU Samverkan och arbetar deltid med programmet. Läs mer om IoT Sveriges verksamhet på https://iotsverige.se/.

Här kan du läsa hela jobbannonsen samt få info om hur du ansöker.