Handbok för cybersäkra IoT-produkter – nu på engelska

8 sep 2023·0 minuters läsning
Dela:
Handbok för cybersäkra IoT-produkter – nu på engelska

Nu finns en engelsk översättning av Handbok för framtagning av cybersäkra IoT-produkter. Handboken är ett samarbete mellan IoT Sverige, Smartare Elektroniksystem och branschorganisationen Svensk Elektronik.

Hotbilden när det gäller cyberattacker har ökat dramatiskt senaste tiden. Det krävs mycket för att hålla sig uppdaterad, förstå och kunna hantera nya krav på säkerhet när det gäller utveckling och framtagandet av IoT (Internet of Things). Därför har IoT Sverige tillsammans med Smartare Elektroniksystem och branschorganisationen Svensk Elektronik tidigare i år tagit fram en handbok för cybersäkra IoT-produkter.

Skapa förståelse för krav och säkerhet

Handboken vänder sig till både elektronik- och mjukvaruutvecklare, produktägare, beställare med flera. Målet är att skapa förståelse för alla krav och på säkerhet som finns när det gäller IoT-produkters hela livslängd. Nu finns även en engelsk version av handboken.

Smartare Elektoniksystem ansvarar för förvaltningen av handboken. Du hittar handboken på Smartare Elektroniksystems hemsida.

Beställ handboken från Smartare Elektroniksystem