Samarbeta med IoT Sverige under Almedalsveckan

28 feb 2024·0 minuters läsning
Dela:
Samarbeta med IoT Sverige under Almedalsveckan

IoT Sverige kommer till Almedalen och vill gärna delta i seminarier och samtal om ämnen som rör Internet of Things (IoT), digitalisering, innovation och hållbarhet. Etik och beteendeförändring kopplat till teknikutveckling är också något vi gärna pratar om.

Passa på att samarbeta med IoT Sverige på ditt event under Almedalsveckan 2024. Vi deltar genom våra två medarbetare Catrin Ditz och Magnus Fransson:

Catrin Ditz

Catrin Ditz är programchef för IoT Sverige och samverkansledare på Uppsala universitet. Hon pratar gärna om hur innovationer kan bli verklighet över sektors- bransch- och organisationsgränser. Även om resultatet av ett strategiskt innovationsprogram och vad som händer när det avslutas. Hur kan IoT bidra till välfärdens utveckling? Vad betyder IoT i utväxlingen och möjligheterna med AI?

Catrin Ditz foto Mikael Wallerstedt
Catrin Ditz, programchef på IoT Sverige. Foto: Mikael Wallerstedt.

Magnus Fransson

Magnus Fransson är ansvarig för IoT Sveriges internationaliseringsarbete. Han är intresserad av frågor som rör hur innovationer blir framgångsrika inom den publika sektorn. Vad betyder samverkan mellan företag, offentlig sektor och akademi? Vilka utmaningar står Sveriges innovationssystem inför när det gäller användandet av IoT inom kommuner och regioner? Och hur hänger teknikutveckling, innovation och hållbarhet ihop?

Magnus Fransson
Magnus Fransson, internationaliseringsansvarig på IoT Sverige.

Kontakta oss

Catrin och Magnus finns på plats i Almedalen och deltar gärna i samtal kring dessa eller närliggande frågor. Kontakta oss vid förfrågningar om att delta i panelsamtal, föredrag och liknande: