2021-02-19 (Sista ansökningsdag var 2021-03-08)
Tjänsten är tillsatt. Tack till alla sökande!

Kommunikatör sökes till Uppsala universitet, UU Samverkan, med fokus på samhällsnyttig IoT (Internet of Things) vid programkontoret för IoT Sverige
Som kommunikatör för IoT Sverige kommer du att ansvara för att kommunicera programmets verksamhet och resultat till en i första hand svensk, men ibland även internationell målgrupp. Du arbetar strategiskt och operativt med att initiera, skapa och kommunicera innehåll i olika format och kanaler, och till olika typer av målgrupper. Arbetsuppgifterna innebär kontakt med personer från olika sektorer och verksamhetsområden, och en viktig uppgift är att kunna förmedla deras erfarenheter och kunskap till en bredare publik. Du får en viktig roll i programkontorsteamet och förväntas delta aktivt i utvecklingen av IoT Sverige, i nära samarbete med dina kollegor.

Ta del av och sök tjänsten vid Uppsala universitet här.


2020-12-18 (Sista ansökningsdag var 2021-01-10)

Tjänsten är tillsatt. Tack till alla sökande!

Skulle du vilja jobba med IoT Sverige och E-hälsocentrum i Östersund inom ramen för ett strategiskt projekt?
Vi söker en projektledare/verksamhetsutvecklare. Anställningen är på Region Jämtland Härjedalen med placering på E-hälsocentrum i Östersund. Men du blir också en fin kollega på programkontoret på IoT Sverige i Uppsala.

Läs mer hos Region Jämtland Härjedalen här.
Ta del av platsannonsen som pdf här.

Vill du veta de senaste nyheterna?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få senaste uppdateringarna.