Välkommen till nya iotsverige.se!

24 mar 2022·0 minuters läsning
Dela:
Välkommen till nya iotsverige.se!

Vi har nöjet att presentera vår nya hemsida där fokus ligger på alla spännande projekt som bedrivs inom ramen för IoT Sveriges utlysningar.

IoT Sveriges hemsida har fått ett nytt utseende med mer färg, form och inspiration. En nyckelsida är vår nya projektportal där alla projekt som bedrivs eller tidigare bedrivits inom ramen för IoT Sverige presenteras. Målet med projektportalen är att du som är intresserad av IoT lätt ska kunna botanisera bland alla våra spännande projekt, bli inspirerad och kanske kunna hitta nya kontakter. Varför vänta – gå direkt till nya Projektportalen.

IoT Forum och ny blogg

Ytterligare en nyhet är vår avdelning för IoT Forum som är IoT Sveriges initiativ och plattform för kunskap och erfarenhetsutbyte inom sakernas internet. Under IoT Forum hittar du vår nya blogg och events som är på gång.

Har vi missat något?

Att lansera en ny webb innebär mycket arbete med text, bild med mera. Du som är projektledare, ta gärna en extra titt på just din projektsida. Är det något du vill lägga till? Någon viktig länk eller annan info som kan tillföra viktig kunskap? Hör av dig till oss så uppdaterar vi. Kontaktuppgifter hittar du här. Kom ihåg att en webb aldrig blir riktigt färdig, meningen är att den ska vara levande och ständigt uppdateras. 

Varmt välkommen till nya iotsverige.se!

Signa upp på vårt nyhetsbrev!